19 september startzondag Appelscha

Op zondag 19 september houden we als Protestantse Gemeente Appelscha onze aftrap voor het nieuwe seizoen. Samen met onze Landelijke PKN denken we na over ons thema “VAN U IS DE TOEKOMST”.

Vanaf half 10 kunnen we deze zondagmorgen in kerkgebouw De Schutse aan boord stappen. Om 10 uur stapt dominee Wieger Baas in de boot en begint de dienst. Na een korte dienst gaan we onder het genot van een kopje koffie of thee aan de praat met elkaar. Hierbij mag iets lekkers niet ontbreken, gelukkig zijn er verschillende gemeenteleden die zelfgemaakte baksels meenemen voor ons allen. Voor de kinderen is er ruimte om hun eigen baksel te versieren en daarna lekker op te smullen. Na de koffie en de gezamenlijke maaltijd hangen er 50 heel verschillende foto’s. Van “wie is dit kind?” tot “waar staat dit?” of “wat staat hier?” en nog veel meer. Ook zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen en jeugd.

We proberen er samen een prachtige dag van “ontmoeten en gemeenschap” van te maken. Maar dat lukt niet zonder ieders aanwezigheid. We hopen op een prachtige zonnige dag en denken dat de vele spelletjes velen in beweging gaan brengen.

Welkom iedereen vanaf half 10 bij De Schutse!

< Terug naar berichten