Belevingsdienst: voorganger: ds. W. Baas

mei 1 @ 10:00 - 11:00

Andersdananders dienst

Elke eerste zondag van de maand beginnen we de belevingsdienst om 10.00 uur. Toen onze commissie kleiner werd, was elke maand een nieuwe belevingsdienst niet meer haalbaar.

Daarom doen het anders, De ene maand op de eerste zondag een belevingsdienst. De andere maand op de eerste zondag Andersdanandersdienst.

Deze zondag 1 mei onder het kopje van Andersdananders dienst een zangdienst. Steeds weer merken we dat mensen graag mogen zingen. Toch zijn er maar weinig echte zangdiensten.

Voor deze zangdienst putten we uit de Top 20. Een lijst met 20 meest en graag gezongen liederen in de kerken. En onze pianist Annette Couprie en dominee Wieger Baas gaan bij zichzelf na welke liederen we graag zingen. Het uiteindelijke resultaat zal een mooie mix worden van kleurrijke muziek.

Tussen de liederen door enkele momenten om te bidden, een Bijbelwoord te lezen, een gedicht, een muzikaal moment en misschien een paar zinnen bij een lied.

Iedereen is vanaf 09.30 uur welkom. Er staat een kopje koffie, thee klaar. En voor de kinderen limonade. Jullie beginnen gelijk in je eigen ruimte. Dan hebben jullie meer tijd voor een verhaal, een liedje, een verwerking. Aan het einde van de dienst hopen we jullie dan weer bij ons in de kerk terug te zien. Hopelijk vertellen jullie ons dan wat jullie samen gedaan hebben.

Dan sluiten we samen met ons laatste lied af.

mei 1
,