Dienst: Startzondag: Voorganger Ds. W. Baas

september 18

Startzondag 18 september a.s. is er een gevarieerd programma van 9 tot ongeveer 15u. Het belooft een gezellig dag te worden.

We beginnen met een inloop om 9.00u in “De Schutse”.

Om 9.15u is er een gezamenlijk ontbijt. Opgave bij Jo Lonsain of inschrijven op het formulier in de hal van de Schutse.

Het programma is voor alle leeftijden. Zo zijn er o.a. leuke activiteiten voor de jeugd en er is als extra voor de 12-min een springkussen.

Van een natje en een droogje wordt u van begin tot einde voorzien.

Het wordt erg op prijs gesteld als “heel Appelscha” iets lekkers bakt, voor bij de koffie, thee, limonade, etc. En dit meldt bij Jo zodat zij een indicatie heeft of er genoeg is.

En op zaterdag 17 september brengt bij Jo Lonsain.

Wie alleen de vesper om ongeveer 14.00u wil bijwonen wordt verzocht om op de startzondag contact op te nemen met één van de leden van de commissie zodat we door kunnen geven waar we zijn.

Er is een collecte voor een goed doel wordt nog bekent gemaakt.

Op zondag 25 september vragen u allen een bloem mee te nemen deze worden verzameld en in een grote vaas gezet als symbool van hoe kleurrijk onze  gemeente is.

Voor contactgegevens zie de Kerkklanken en of het Bericht van Verbondenheid

De startzondagcommissie