Kerkdienst: herinneringszondag

november 21 @ 09:30 - 10:30

voorganger: ds. W. Baas

Toelichting:
Tijdens deze dienst op de laatste zondag van het kerkelijk jaar (voor Advent begint), gedenken we de gemeenteleden die het afgelopen kerkelijk jaar (vanaf Advent 2020 t/m begin november 2021) zijn overleden. Hun namen hebben vanaf (kort na) hun overlijden tot aan herinneringszondag aan een blad aan de levensboom in de kerk gehangen. Deze blaadjes komen nu van de boom af en worden op een tafel gelegd. Daarnaast komt een kaars die na het noemen van de naam zal worden aangestoken.
Ook onze dierbaren van buiten de gemeente die ons de afgelopen tijd of eerder zijn ontvallen gedenken we. Mensen die dat willen kunnen ook voor hen een kaarsje aansteken. Het is altijd een dierbaar moment van samen gedenken.

november 21