Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spirituele wandeling op de 2e Pinksterdag

6 juni 2022 @ 14:00 - 16:00

Na de geslaagde wandelingen voor de Coronatijd bieden we op Tweede Pinksterdag dit spirituele uitje in de natuur opnieuw aan. Al een aantal jaren wordt er geen kerkdienst meer gehouden op de 2e Pinksterdag. Daarom zou deze zogenaamde spirituele wandeling een passende invulling van deze dag kunnen zijn. De bedoeling is dat een ervaren gids ons meeneemt het bos in en ons laat genieten van de natuur met haar bijzonderheden en ook haar geluiden. Ook genieten we van stiltes en van poëzie onderweg. We hebben de ons bekende boswachter Fedde van de Berg bereid gevonden om ons kennis te laten maken met deze spirituele ervaring en met de verborgen krachten van de natuur. Hij zal ons meenemen naar de wereld van de bijzondere vogels, planten en andere dieren.

De wandeling zal ongeveer 1.30 uur duren, met na afloop, indien men dit wil nog even nagenieten van de gezamenlijke ervaring. Het zal een tijd zijn van onthaasten, rust vinden in de natuur en onderlinge uitwisseling van gedachten.

Tijdens de wandeling zal af en toe een gedicht worden gelezen door ds. Wieger Baas.

Dit samen met de uitleg van Fedde maakt deze wandeling tot een bijzondere ervaring. Opgave voor deze wandeling is niet noodzakelijk.

Begeleiding:                Fedde van de Berg + ds. Wieger Baas

Wanneer:                    Tweede Pinksterdag

Data:                           Maandag 6 juni 2022

Aanvang:                    14.00– 16.00 u.

Locatie:                       Start bij de VVV Appel, Boerenstreek, Appelscha

Gegevens

Datum:
6 juni 2022
Tijd:
14:00 - 16:00