Virtuele belevingsdienst, 5 april

Beste mensen,

Helaas heeft er de afgelopen weken geen kerkdienst kunnen plaatsvinden in Appelscha. Komende zondag 5 april, Palmzondag, zal er echter toch een korte viering zijn vanuit de Schutse! Een Belevingsdienst, maar dan in een iets andere vorm, omdat we alleen audio tot onze beschikking hebben. Deze dienst begint om 10.00 uur en kun via je http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11205 mee beluisteren of daar eventueel ook op een later tijdstip terug luisteren. Het thema van deze Belevingsdienst is “Met de kop in de wind” en er zal muzikale medewerking zijn van Carola Tavenier-Bolk.

Omdat we er weer een echte “beleving” van willen maken en een stukje gemeenschap hopen te ervaren, roepen we een ieder op om een bijdrage te leveren aan deze viering middels het indienen van voorbedes en/of het maken van een kort gedichtje, een haiku. Deze kunnen dan tijdens de viering voorgedragen worden. Wat en haiku nu precies is en tips over hoe je er eentje maakt vind je op https://haiku.nl/hoe-schrijf-ik-een-haiku/.

De voorbedes en haiku’s kunnen gemaild worden naar belevingsdienstpgappelscha@gmail.com. Wij gaan ervan uit dat bij het insturen toestemming gegeven wordt om het voor te lezen tijdens de dienst. Wil je dit liever niet, of niet met naam erbij, geef dit dan aan.

We hopen elkaar op Palmzondag digitaal te kunnen ontmoeten en te ervaren dat we nog steeds met elkaar verbonden zijn in deze tijd.

Hartelijke groet namens de Belevingsdienstcommissie

< Terug naar berichten