Zondag 5 juni Pinksterdienst in het Openluchttheater de Koele te Appelscha!

Traditioneel vinden op de Pinksterzondagen een openluchtdienst plaats in Appelscha. Dit jaar de eerste openluchtdienst in een serie van 8 diensten in 2022! Georganiseerd  door RCN De Roggeberg samen met De Protestantse Gemeente Appelscha.

 

Voorgangers zijn : mw. Conny De Peuter en Ds. Wieger Baas predikant van de Protestantse Gemeente Appelscha.

 

Het thema van de dienst is : ‘ PINKSTEREN ’

 

Medewerking zal worden verleent door het bekende Gospelkoor met band : New Creation uit Joure, die een aantal eigen optredens verzorgen en ook de samenzang gaan begeleiden.

 

Het belooft het dus een fantastisch feestelijke dienst te worden met veel zang en muziek. Het Openluchttheater De Koele leent zich bij uitstek, door de goede akoestiek voor openluchtdiensten en waren er in de Coronaperiode beperkingen, wat betreft het aantal bezoekers, nu mogen alle 600 zitplaatsen, beschikbaar in het openluchttheater, weer allemaal “bezet” worden!

 

Voor de kinderen wordt ook een aantrekkelijk programma aangeboden dat wordt verzorgd door het recreatieteam van de Roggeberg.

 

Aanvang 10.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur. Na de dienst is er koffie / thee en limonade beschikbaar verzorgd door de vrijwilligers, De Historische Vereniging Appelscha, de beheerder van de Koele.

 

Iedereen van harte welkom!

Organisatie : werkgroep Eredienst Protestantse Gemeente te Appelscha samen met RCN De Roggeberg.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij : Jan Hofsteenge telefonisch bereikbaar op : 0615 097 628 en / of bij de Roggeberg : Carmen Mijnders op : 0642 008 542

< Terug naar berichten