Zomeravondwandelingen 2024

Wees van harte welkom om een of meerdere keren mee te wandelen met de zomeravondwandelingen 2024. De wandelingen starten om 19.30 uur (de laatste wandeling om 19.00 uur) en duren ongeveer anderhalf uur. De startpunten zijn ook de eindpunten. Deelname is gratis. Opgave wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

De eerste wandeling is op woensdagavond 26 juni in Oosterwolde. Deze avond wandelt Martina Hladikova mee. Zij is een veelzijdig kunstenaar met een fascinatie voor de natuur. Ze is afgestuurd aan de Klassieke Academie in Groningen. Onderweg zal zij vertellen over haar inspiratiebronnen. Startpunt Parkeerplaats van de Evangelische Gemeente de Levensbron, Weemeweg 5a te Oosterwolde.

De tweede wandeling is op woensdagavond 17 juli in Makkinga. We starten aan de Veneburen 3. Daar woont Arie den Blanken. Hij neemt ons mee op pad en gaat vertellen over zijn  grote passie. Lakenvelder koeien die hij jarenlang gehouden heeft op zijn bedrijf. Parkeren kan op het erf.

De derde wandeling is op woensdagavond 21 augustus in Appelscha (19.00 uur).  Gast is deze avond Carola Tavenier. Zij is actief voor de Bedsidesingers. We horen van haar wat dat betekent. We zullen onderweg ook samen gaan zingen. Het startpunt is Parkeerterrein 1 aan de weg De Bosberg schuin tegenover het restaurant De Bosberg.

Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met Dieneke Grit, kerkelijk werker Frieslands End 06 38 55 21 50 / sa.grit@hetnet.nl

< Terug naar berichten